Amatha International BV uit Made: Scheepvaartpersoneel voor uw schip of rederij

Amatha International BV is al jaren een vertrouwde bemiddelaar als uitzendbureau voor de scheepvaart in Nederland en daarbuiten. Bent u op zoek naar scheepvaartpersoneel, zowel op het schip als aan wal, dan bent u er met Amatha International van verzekerd dat u ervaren en betrouwbaar personeel inhuurt. Neem voor meer informatie direct contact met ons op.

Neem contact op

Ik zoek scheepvaartpersoneel

Bent u voor korte of langere tijd op zoek naar freelance scheepvaartpersoneel? Dan zorgt Amatha International BV uit Made ervoor dat u met de geschikte werknemer in zee gaat. Ook als er spoed geboden is.

 

Groot bestand aan scheepvaartpersoneel
We begonnen in 1993 een bestand met scheepvaartpersoneel op te bouwen. Intussen is dit bestand een uit de kluiten gewassen netwerk van gekwalificeerde kapiteins, stuurmannen, matrozen en deksmannen.

Amatha International BV selecteert werknemers niet alleen op basis van hun papieren en werkervaring; we vinden het minstens net zo belangrijk dat het met ons personeel prettig werken is.

 

Bij Amatha International op de payroll
Freelance werknemers die u via Amatha International BV inhuurt, kunnen via onze Payroll uitbetaald worden. Zo omzeilt u een hoop administratie en papierwerk. Dat scheelt weer!

 

Poolshoogte nemen?
Neem voor meer informatie, vragen en het doorgeven van een vacature gerust contact met ons op.

Ik wil een vacature melden

Heeft u een vacature in de scheepvaart? Neem vandaag nog contact op met Amatha International BV. Bel ons via: 06 - 531 565 06.

Neem contact op