Amatha International uit Made: Uitzendbureau voor de binnenvaart en boottransport

Amatha International is een ervaren uitzendbureau voor werk in de scheepvaart. Wilt u aan de bak op een binnenvaartschip of zoekt u zelf personeel, dan staat Amatha International voor u klaar om te bemiddelen. Daarnaast bieden wij een boottransportdienst voor als uw jacht moet worden verhuisd. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Neem contact op
Personeel aan schip

Voor werkgevers: personeel op het schip of aan de kade

U werkt bij een rederij of bent eigenaar van een schip. U bent op zoek naar freelance personeel – kapiteins, stuurmannen, matrozen, dekmannen, krachten voor afloswerk – voor een korte of langere periode. Amatha International plaatst uw vacatures en bemant uw schip met ervaren, betrouwbare krachten, met wie het ook nog eens prettig werken is.

Werken in de scheepvaart

Voor werkzoekenden: werken in de scheepvaart

U bent kapitein, stuurman of lichtmatroos. U bent ervaren in de scheepvaart. U zoekt naar een freelancebaan op het schip of aan de kade. Mis de boot niet en reageer vandaag nog op de actuele vacatures van Amatha International uit Noord-Brabant.

Boot of jacht vervoeren

Uw boot of jacht vervoeren: boottransport van Amatha International

Bij het verhuizen van een jacht komt vaak meer kijken dan u van tevoren misschien zou denken. Amatha International weet van wanten als het op veilig boottransport aankomt. Ontdek onze mogelijkheden!

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten, of om direct te solliciteren! bel ons via: 085 - 877 23 24.

Neem contact op